Glas laten plaatsen?

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Een verkeerd gemikte voetbal, dicht waaiende deur of vallende balk veroorzaakt gebroken glas! Wat nu? Geen paniek, de ervaren glaszetters van Glaspunt B.V. komen bij u langs om nieuwe beglazing te plaatsen. Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend het is als u een kapotte ruit heeft.

Dankzij ons ruime assortiment glassoorten kunnen wij elk type glas voor u plaatsen. Onze glaszetters hebben de beschikking over de juiste gereedschappen en zijn op de hoogte van de laatste technieken. Als u uw nieuwe beglazing door ons laat plaatsen weet u zeker dat het goed komt!

Ook voor nieuwbouw in Leidschendam

Laat u een nieuwe woning bouwen in Leidschendam? Of heeft u een woning gekocht, maar beschikt de woning over enkel glas? Ook voor deze klussen zit u bij ons goed. Wij voorzien uw nieuwe woning graag van de meest geschikte glassoort. Wilt u weten of wij ook uw woning van nieuwe beglazing kunnen voorzien? Onze glaszetters gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Wij brengen voor u in kaart welke glassoort het meest geschikt is voor uw woning en geven u handige tips die op den duur voor een daling van uw energierekening zorgen. Wie wil dat nou niet?